Σύγκρουση «αιωνίων» σε διπλό ταμπλό στο ΟΑΚΑ...

Στο ΟΑΚΑ θα παιχθεί στις 7 το απόγευμα (ΝΕΤ) η τέταρτη πράξη των τελικών της Α1, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και να επιδιώκει πάση θυσία τη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, διεκδικώντας την επίτευξη του 2-3 στο ΣΕΦ, το ερχόμενο Σάββατο.

Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι με το πλεονέκτημα του διπλού... match

ball, κατεβαίνουν δίχως άγχος στο ΟΑΚΑ, κινδυνεύουν όμως από την πλευρά τους να αποκτήσουν ψυχολογικό μειονέκτημα έναντι των πρασίνων, αφού σε περίπτωση ήττας θα βρεθούν και εκείνοι το Σάββατο, να αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο στον τελικό των τελικών.

Στις τάξεις του Παναθηναϊκού περισσεύει η αποφασιστικότητα και το πάθος των παικτών του Ομπράντοβιτς για την κατάκτηση της νίκης και την ισοφάριση. Και στο ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν περίπου 20.000 οπαδοί του τριφυλλιού προκειμένου να ενισχύσουν τον Διαμαντίδη και τους συμπαίκτες του στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την τρίτη και τελευταία ευκαιρία για να κάνουν στο ΣΕΦ, το Σάββατο, τη μεγάλη ανατροπή του πλεονεκτήματος έδρας του Ολυμπιακού και να κατακτήσουν μέσα στον Πειραιά τον τίτλο.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα