Συγκέντρωση εθελοντών στον Πειραιά για να βρεθεί ο 20χρονος Βαγγέλης

Επιχείρηση εντοπισμού του Βαγγέλη Γιακουμάκη σήμερα στις 11 το πρωί του Σαββάτου (28/02) με σημείο εκκίνησης τον Ηλεκτρικό του Πειραιά

Έρευνα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, προκειμένου να εντοπιστεί ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο οποίος αγνοείται εδώ και 22 μέρες από τα Ιωάννινα, διοργανώνεται σήμερα Σάββατο 28/02.

Το κάλεσμα απευθύνεται μέσω των social media

για αύριο στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά.

«Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 μαζευόμαστε όλοι στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά να βοηθήσουμε να βρούμε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη» ανεφέρεται στη σελίδα που δημιουργήθηκε για το λόγο αυτό στο facebook.

Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έχει θεαθεί στον Πειραιά.

Όσοι πολίτες σπεύσουν στο σημείο για να συνδράμουν στις έρευνες αναμένεται να χωριστούν σε ζώνες ευθύνης, ώστε να είναι πιο αποτελεσματική η αναζήτηση.

Ήταν 6 Φεβρουαρίου όταν τα ίχνη του 20χρονου χάθηκαν ξαφνικά από την Γαλακτοκομική Σχολή, όπου φοιτούσε στα Ιωάννινα και έκτοτε έρχονται στο φως στοιχεία που συγκλονίζουν.

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του συνεσταλμένου Βαγγέλη περιμένουν καρτερικά ένα θετικό νέο, ένα στοιχείο που θα ρίξει φως στο μυστήριο της εξαφάνισης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα