«Σύγχρονος αυτοκράτορας ο Παναθηναϊκός»

Η Euroleague στο αφιέρωμα των ομάδων που θα απαρτίζουν τη φάση των «16» χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως σύγχρονη αυτοκρατορία του μπάσκετ.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague έκανε αφιέρωμα στις ομάδες που απαρτίζουν τη φάση του Top 16 με τον Παναθηναϊκό, ως πρωταθλητή Ευρώπης, να λαμβάνει περίοπτη θέση. Οι «πράσινοι» χαρακτηρίζονται ως μια σύγχρονη αυτοκρατορία του μπάσκετ, με τους πέντε τίτλους στην

νέα χιλιετία και 10 παρουσίες συνολικά σε Final Four.

Αναλυτικά τι αναφέρει το αφιέρωμα της Euroleague για τον Παναθηναϊκό

«Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός, ακολούθησε με επιτυχία το σχέδιό του στην κανονική περίοδο και πηγαίνει στο Top-16 όντας έτοιμος για καινούργιες προκλήσεις.

Παρά τους τραυματισμούς και την ενσωμάτωση πολλών καινούργιων προσώπων στην αρχική πεντάδα, οι πράσινοι κέρδισαν τα 7 από τα 10 παιχνίδια και πήραν την δεύτερη θέση στον δεύτερο όμιλο. Αλλά, όπως έχει γίνει κανόνας για τις ομάδες που έχει προπονήσει ο θρυλικός Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι προσδοκίες είναι να δουν τον Παναθηναϊκό, να γίνεται καλύτερος από γύρο σε γύρο, για να κάνει αυτό που δεν έχει καταφέρει ακόμη κανένας από την ελληνική πλευρά. Να κερδίσει συνεχόμενους Ευρωπαϊκούς τίτλους.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα