Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Διόδια ο Τέρενς Κουίκ

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έδωσε σήμερα το παρόν του στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν όλοι οι Φορείς της Φθιώτιδας στα διόδια της Αγίας Τριάδας (Θερμοπύλες).

Μαζί του ο Πολιτευτής Θανάσης Γαλάνης και μέλη της τοπικής Συντονιστικής του Κινήματος, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ανδρέα Κολοκυθά. Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση: «Κατ' αρχήν

οφείλω να τονίσω ότι οι Εθνικοί Εργολάβοι, καταπατούν τις ίδιες τις συμβάσεις, που αφορούν την υποχρέωση να έχουν μεριμνήσει για παράλληλους, παράπλευρους δρόμους, χωρίς διόδια. Υπάρχουν σημεία με στροφές καρμανιόλες και υπάρχουν σημεία όπου δεν υφίστανται παράλληλοι δρόμοι. Σας θυμίζω τις κινητοποιήσεις, πριν από δύο χρόνια του Δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου.

Ξεκινώ με αυτή την επισήμανση, επειδή ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπαν οι φίλοι μας οι φορτηγατζήδες, μόλις έφτασα εδώ στην Αγία Τριάδα. Ήταν, επίσης και θέμα που μου έθεσε το Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Πάμε τώρα στην ουσία του θέματος:

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Τους Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Είχαν συναινέσει - σε αγαστή υποτελή συνεργασία - στο δώρο που έκανε ο Γιώργος Σουφλιάς της κυβέρνησης Καραμανλή, στους εργολάβους των εθνικών οδών. Και μάλιστα χόρεψε για πάρτη τους. Δεν θυμάμαι αν ήταν τσάμικος ή καλαματιανός.

Τώρα ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο, με ένα παρόμοιο δώρο, στους ίδιους εργολάβους, αυτή τη φορά με την υπογραφή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη (στα μετόπισθεν κρύβεται ο Κωστής Χατζηδάκης) της Κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.

Όπως ξαναείπα, πιθανολογώ ότι αν θελήσει και ο κ. Χρυσοχοϊδης να χορέψει στα πόδια των εργολάβων, θα επιλέξει ανατολίτικο ρεπερτόριο αφού - εκτός των άλλων - έχει δηλώσει «πόσο περήφανος Έλληνας είναι υπογράφοντας για το τζαμί στην καρδιά της Αθήνας», που κατά σύμπτωση ανέλαβαν οι ίδιες εργολαβικές κοινοπραξίες, με χρήματα του ελληνικού λαού.

Και ένα ερώτημα που το επαναλαμβάνω στον υπερήφανο λάτρη του Τζαμιού, μία που δεν μου έχει απαντήσει:

Ανακοίνωσε 20.000 θέσεις εργασίας. Θα ανακοινώσει, άραγε, ότι αυτές τις δικαιούνται οι άνεργοι Έλληνες πολίτες; Για το θέμα των Εθνικών αυτοκινητοδρόμων, η αρμόδια Τομεάρχης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ραχήλ Μακρή, η οποία το έχει μελετήσει πάρα πολύ προσεκτικά, έχει καταθέσει επανειλημμένα αποκαλυπτικές Ερωτήσεις στη Βουλή. Θα τοποθετηθεί και πάλι στη συζήτηση που ξεκινά απόψε στην Ολομέλεια. Το ίδιο, βεβαίως, θα κάνω και εγώ. Συνεχίζουμε με συνέπεια τον αγώνα μας».

Διαβάστε επίσης:

Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια της Αγίας Τριάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα