Στη Σαγκάη κόμβος Κuehne+ Nagel

Με τη δημιουργία ενός κέντρου διακίνησης φορτίων στην Σαγκάη η Κ+Ν ενισχύει το μερίδιο αγοράς της στις φορτώσεις ομαδικών θαλάσσιων φορτίων (LCL) στην περιοχή της Άπω Ανατολής και του Ειρηνικού και διευρύνει τον κύκλο υπηρεσιών της που προσφέρει στις Χώρες της Ανατολικής
Ευρώπης.

Το νέο αυτό κέντρο συμπληρώνει τις υπάρχουσες γραμμές της στην Σαγκάη και εξυπηρετεί εναλλακτικά την περιοχή μαζί με τα άλλα δύο κέντρα που διαχειρίζεται στην Σιγκαπούρη και την Σρι Λάνκα. Συνολικά 28 νέοι προορισμοί, μέσω Σαγκάης, έχουν εξυπηρετηθεί από 1/5/2012.

Ειδικά

για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης με τους αυξανόμενους όγκους που εισάγονται από την Κεντρική και Βόρεια Κίνα, αυτό το νέο κέντρο θα βελτιστοποιήσει την εφοδιαστική αλυσίδα με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακος. Παράλληλα θα εξασφαλίσει συχνότητα φορτώσεων που αυξάνει την ευελιξία των πελατών μας.

Με την διαθεσιμότητα τοπικών θαλασσίων και οδικών συνδέσεων οι ομαδικές θαλάσσιες φορτώσεις ( groupage ) από τα λιμάνια της Κεντρικής και Βόρειας Κίνας, Dalian, Tianjin, Qingdao, Ningbo, και Xiamen μπορούν εύκολα να εξυπηρετηθούν μέσω των τελωνειακών εγκαταστάσεων της Κ+Ν στην Σαγκάη πριν αναχωρήσουν για το υπερωκεάνιο ταξίδι τους.

Οι νέες αυτές φορτώσεις εκτελούνται υπό την φορτωτική Blue Anchor Line της Κ+Ν που λειτουργεί ως NVOCC.

Keywords
Τυχαία Θέματα