Σταδιακή βελτίωση του καιρού

08:56 7/2/2014 - Πηγή: NewsBomb

Τοπικές νεφώσεις περισσότερο αυξημένες στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση, περιμένουμε σήμερα.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα,

από 7 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και τοπικά τις πρωινές ώρες από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο Ιόνιο ασθενείς.

Στην Κεφαλονιά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις τις πρωινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως και 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως και 15 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα σταματήσουν, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση.

Παροδικές νεφώσεις αυξημένες έως το μεσημέρι, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Σάββατο
Στα δυτικά νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν κυρίως μετά το μεσημέρι τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν στα βόρεια, τα κεντρικά και το ανατολικό Αιγαίο όπου θα σημειωθούν κυρίως από το απόγευμα τοπικές βροχές και πιθανώς στα βορειοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς (σε υψόμετρο από 1500 μετρά).
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο οι μέγιστες.

Κυριακή - Δευτέρα
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες τη Δευτέρα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, τοπικά στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα την Κυριακή 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη - Τετάρτη
Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία την Τετάρτη θα πυκνώσουν στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο την Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα