Στα ίχνη των δολοφονών του Μπάμπη Λαζαρίδη

Αρχίζει να ξεπλέκεται το κουβάρι της υπόθεσης της δολοφονίας του Μπάμπη Λαζαρίδη.Η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό των δραστών για το λόγο αυτό γίνεται αυτές τις ημέρες μυστική αποστολή των διωκτικών αρχών σε χώρα των Βαλκανίων.
Έπειτα από εντατικές έρευνες οι Αρχές πιστεύουν ότι είναι πολύ κοντά στον ηθικό αυτουργό του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος. «Η άκρη του νήματος έχει βρεθεί. Πλέον μας μένει να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι, ώστε να φτάσουμε στην άκρη του λαβύρινθου και στους ανθρώπους που εκτέλεσαν τον Μπάμπη Λαζαρίδη, και
κυρίως τον ηθικό αυτουργό αυτής της δολοφονίας», αναφέρει αστυνομικός στην «Espresso».Ο εντολέας της εκτέλεσης φέρεται να είναι άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την νύχτα και είχε διαφορές με τον επιχειρηματία, ενώ τον είχε προειδοποιήσει, αλλά εκείνος τον αγνοούσε. Τότε εντολέας απευθύνθηκε σε στενό του συνεργάτη για να βρει τους εκτελεστές, οι οποίοι θα έκαναν το έγκλημα.Να σημειωθεί πως μια μέρα μετά την εκτέλεση οι δύο δολοφόνοι έφυγαν από την χώρα μας για την πατρίδα τους.


Keywords
Τυχαία Θέματα