Στα 13.950€ η αρχική τιμή του CITROEN CACTUS

Η Citroen τοποθετεί την αρχική τιμή του νέου C4 Cactus στην Γαλλία κάτω από τα 14.000 ευρώ, όταν με το καλό θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Αυτή η τοποθέτηση έρχεται σε επίρρωση όσων είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Citroen, Frederic Banzet, στα εγκαίνια της έκθεσης στην Γενεύη, για τιμές Cactus που θα είναι έως και 15% χαμηλότερες, από μοντέλα του ανταγωνισμού στην μικρομεσαία κατηγορία.

Παράλληλα,

η εταιρεία ανακοίνωσε και το πρόγραμμα τύπου leasing που θα ισχύσει στην Γαλλία για το Cactus, με συμβόλαιο 36 μηνών, μηνιαίο μίσθωμα 199 ευρώ και περιορισμό χρήσης συνολικά έως τα 45.000 χλμ. (15.000 χλμ. ανά έτος).

Μέσω αυτού του προγράμματος ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα μετά την πάροδο των τριών ετών να εξοφλήσει το υπόλοιπο ποσό για να αποκτήσει την κυριότητα του αυτοκινήτου ή να το αλλάξει με κάποιο διαφορετικό μοντέλο.

Τέλος ένα άλλο πρόγραμμα χρήσης τύπου «pay-per-use» – το τελευταίο διάστημα είναι δημοφιλές σε πολλές αγορές – θα εκπονηθεί και για το Cactus. Κι εδώ θα υπάρχει μηνιαίο μίσθωμα χωρίς όμως χρονική δέσμευση. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα υιοθετηθεί αρχικά στα Cactus που θα κυκλοφορήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ισπανία και στην Ιταλία. Αργότερα το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί και σε άλλες αγορές.

Φώτης Ραΐσης
πηγή: carzine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα