Σοβαρό τροχαίο στο Δομοκό Φθιώτιδας

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα το μεσημέρι στην περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας σε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν 4 αυτοκίνητα.

Λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από το ψιλόβροχο, ο οδηγός ενός Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς από τους 4 επιβάτες.

Μετά από λίγα λεπτά και ενώ περίμεναν οδική βοήθεια και την τροχαία, ακριβώς μπροστά στα μάτια τους στο ίδιο σημείο, ο οδηγός ενός βαν έχασε τον έλεγχοκαι καρφώθηκε πάνω στην νταλίκα που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα. Μάλιστα

όπως αναφέρει το lamiareport.gr ο οδηγός της νταλίκας βλέποντας το ανεξέλεγκτο βαν να έρχεται κατά πάνω του σταμάτησε αλλά δεν απέφυγε τη σύγκρουση.

Την ίδια στιγμή ένα άλλο Ι.Χ. που ακολουθούσε την νταλίκα, δεν πρόλαβε να σταματήσει και έπεσε κι αυτό στο πίσω μέρος της, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν οι δυο γυναίκες που επέβαιναν σε αυτό.

Σοβαρά όμως τραυματίστηκε ο οδηγός του βαν, ηλικίας περίπου 40 ετών ο οποίος μάλιστα παρέμεινε εγκλωβισμένος στις λαμαρίνες, μέχρι να τον απεγκλωβίσουν οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα