ΣΟΚ: Τετράχρονο αγοράκι φαγώθηκε από ζώα

Ένα τετράχονο αγοράκι που είχε εξαφανιστεί πριν από ένα ακριβώς μήνα, ο Mark Escarmosa από τις Φιλιππίνες, βρέθηκε σήμερα νεκρό από την Αστυνομία της Μανίλας και σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, ο μικρός Mark είχε χαθεί στις 19 Μαρτίου και οι Αρχές των Φιλιππίνων τον αναζητούσαν σε όλη την επικράτεια. Λίγες μέρες όμως πριν, ένας ανώτερος αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας, ψάχνοντας σε κάποιο ρυάκι κοντά στο σπίτι του παιδιού, βρέθηκε μπροστά σε ένα κρανίο που πολύ εύκολα προέκυψε πως επρόκειτο για το άτυχο παιδάκι.

Σύμφωνα με τις έρευνες, ο Μark

πρέπει να πλησίασε το ρυάκι για να παίξει αλλά προφανώς γλύστρισε και έπεσε μέσα σε αυτό, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κάποιον γύρω. Εκ των υστέρων, το σώμα του παιδιού βούλιαξε στα 10 μέτρα βάθους του, και όταν η διαδικασία αποσύνθεσης το ανέβασε εκ νέου στην επιφάνεια, έγινε τροφή για τις σαύρες και για άλλα ζώα που υπάρχουν στην περιοχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σώμα του να διαμελιστεί και ο άτυχος μικρός να είναι αναγνωρίσιμος μόνο από τα ρούχα του.

Παρά το όποιο όμως προφανές του αιτίου του συγκεκριμένου δυστυχήματος η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση και τα υπολείμματα του σώματος θα εξεταστούν από ιατροδικαστική επιτροπή, ώστε να αποκλειστεί και η ελάχιστη πιθανότητα της εγκληματικής ενέργειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα