Σοκ στην Ξάνθη από την αιματοχυσία μεταξύ ανηλίκων

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης το αιματηρό περιστατικό.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας βρίσκεται ένας 16χρονος από χωριό της ορεινής Ξάνθης, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας δεν δίστασε να μαχαιρώσει δύο συγχωριανούς του, έναν 17χρονο και έναν 14χρονο.

Σύμφωνα με το Thrakitoday.com, ο νεαρός δράστης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τα δύο θύματά του συναντήθηκε αρχικά με τον 14χρονο, τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και το θώρακα και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον 17χρονο, τον οποίο επίσης τραυμάτισε με μαχαίρι

στον ώμο και το πρόσωπο.

Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή, και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στο 9ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Εχίνου, φέροντας τραύματα από μαχαίρι στα χέρια του, τα οποία όπως προκύπτει προκάλεσε ο ίδιος.

Οι δύο τραυματισμένοι ανήλικοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ωστόσο ο 14χρονος που έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 17χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης εκτός κινδύνου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και το μαχαίρι συνολικού μήκους 33 εκατοστών.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα του νεαρού δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα