Σοκ: Πέθανε στον μήνα του μέλιτος

23:04 8/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν νιόπαντρο από την Κύπρο στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής του...

Ο Παναγιώτης Βρυωνίδης, ο οποίος είχε πρόβλημα με την καρδιά του, ήταν κρουαζιέρα στα νησιά της Καραϊβικής με τη σύζυγό του για το μήνα του μέλιτος. Ξαφνικά τη Παρασκευή, λιποθύμησε δύο φορές, και αμέσως μεταφέρθηκε από το πλοίο που βρισκόταν σε στο νησί Άγιος Μαρτίνος, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


Εκεί τον εξέτασε ειδικός καρδιολόγος ο οποίος αποφάσισε την μεταφορά με ιατρικό αεροπλάνο σε

νοσοκομείο της γαλλικής Μαρτινίκα. Αμέσως στήθηκε γέφυρα σωτηρίας. Το μεσημέρι του Σαββάτου προσγειώθηκε στο νησί το αεροσκάφος με έναν Γάλλο γιατρό και με μια Γαλλίδα νοσοκόμα.

Όλα ήταν έτοιμα για την μεταφορά του 27χρονου άνδρα στο νησί. Τέσσερα λεπτά χρειάστηκαν από τη στιγμή της απογείωσης του αεροπλάνου για να γίνει το μοιραίο...το αεροπλάνο έπεσε στη θάλασσα σε μια περιοχή γεμάτη καρχαρίες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ιατρικό αεροπλάνο πετούσε ιδιαίτερα χαμηλά λίγο πριν την πτώση του στη θάλασσα.

Από την αεροπορική τραγωδία έχασαν ακόμα τη ζωή τους ο πιλότος, ο γιατρός και η νοσοκόμα, επιβάτες του μοιραίου αεροπλάνου.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 27χρονου, η οποία μετέβη με άλλο αεροσκάφος στη Μαρτινίκα και από εκεί μετέφερε τη σορό του άνδρα της στην Κύπρο.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία που ανέλαβε την μεταφορά του άτυχου Παναγιώτη, δεν έχει το καλύτερο όνομα στο νησί, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για το ποιος έδωσε την άδεια για την χρήση του συγκεκριμένου αεροσκάφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα