Σοκ-Αποφυλακίζεται ο παιδόφιλος που σκόρπισε τον εφιάλτη

19:05 4/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Το τέρας του Βελγίου, ο διαβόητος Μαρκ Ντιτρού, ο οποίος βασάνισε, βίασε και σκότωσε ανήλικα κοριτσάκια, έχει μεγάλη πιθανότητα να αφεθεί ελεύθερος, καθώς έχει εκτίσει ήδη το 1/3 της ποινής του.

Ο Ντιτρού έχει καταθέσει το σχετικό αίτημα, το οποίο αναμένεται να εκδικαστεί αυτές τις μέρες, εν μέσω των μεγάλων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που ξεκίνησαν με το άκουσμα της είδησης.

Οι γονείς των κοριτσιών που υπήρξαν θύματα του 57χρονου σήμερα παιδόφιλου, έχουν ήδη δημοσιοποιήσει τις ενστάσεις τους και αναμένεται να φτάσουν μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο

Στρασβούργο.

Ο Ντιτρού συνελήφθη για πρώτη φορά το 1996 και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη τον Ιούνιο του 2004, για απαγωγή, βιασμό και βασανισμό έξι νεαρών κοριτσιών στα μέσα της δεκαετίας του '90. Τα τέσσερα από αυτά βρήκαν φρικτό θάνατο στα χέρια του.

Λίγο μετά τη σύλληψή του, το 1996, δύο ακόμα κορίτσια που βρίσκονταν στην εφηβεία, βρέθηκαν ζωντανά σε ένα από ειδικά κελιά που είχε δημιουργήσει ο ίδιος, στο υπόγειο του σπιτιού του.

Μάλιστα, στην αρρωστημένη του δράση είχε αρωγό και την πρώην σύζυγό του, Μισέλ Μαρτίν, η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 ετών, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη πέρυσι, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα