ΣΟΚ: 11χρονη γέννησε το παιδί του ξαδέλφου της που την βίασε

Ένα 11χρονο κορίτσι στο Χιούστον των ΗΠΑ, που είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ενήλικο ξάδελφό της αρκετές φορές, έγινε σήμερα μητέρα, σύμφωνα με το ABC.

Ο 21χρονος ξάδελφος της ανήλικης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ονομάζεται Ντιάντρ Ντέβον Ντέιβις-Ουίλιαμ έχει συλληφθεί και κατηγορείται για την επαναλαμβανόμενη σεξουαλική παιδική κακοποίηση. Ο δικαστής σήμερα μάλιστα, αύξησε τη χρηματική ποινή που του επιβλήθηκε από 50.000 σε 150.000 δολάρια.

Επί επτά μήνες ο 21χρονος βίαζε τη μικρή του ξαδέρφη, από τον Ιούνιο 2012 έως τον Ιανουάριο του 2013.

Ο δράστης, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της, η οποία του είχε εμπιστευτεί τη φύλαξη της κόρης της για τις ώρες που εκείνη έλειπε στη δουλειά, επιτίθετο στην 11χρονη σχεδόν επί καθημερινής βάσεως.

Η μικρή από φόβο δεν είχε μιλήσει σε κανέναν. Οι αρρωστημένες πράξεις του νεαρού μαθεύτηκαν όταν η 11χρονη ήταν πλέον επτά μηνών έγκυος και οι καθηγητές της στο σχολείο άρχισαν να παρατηρούν τις εμφανείς αλλαγές επάνω της...

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο 21χρονος, όταν αποκαλύφθηκαν όλα έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στην ξαδέλφη του ρωτώντας της για ποιο λόγο μίλησε και απειλώντας την ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα