Σιμεόνε: Ενθουσιασμένος ο Κουρτουά

Στην ψυχολογία του τερματοφύλακά του αναφέρθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του πρώτου ημιτελικού του ChampionsLeagueμε την Τσέλσι

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης ανέλυσε τις ομοιότητες που έχει η ομάδα του με τους Λονδρέζους, αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία που έχει η ομαδική δουλειά και η σωστή προετοιμασία, ενώ… έσταξε μέλι για τον Φερνάντο Τόρες.

«Δεν είμαστε ίδιες ομάδες, αλλά έχουμε κοινά χαρακτηριστικά. Έχουμε τις καλύτερες άμυνες στα Πρωταθλήματά μας, έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και παίζουμε και οι δυο το ίδιο… ξεκάθαρο επιθετικό

ποδόσφαιρο. Είμαστε καλοί και οι δυο στις στημένες φάσεις. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας έχουν φέρει κοντά σε τίτλους. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας, αλλά σεβόμαστε πάντα τον αντίπαλο.

Δεν σκεφτόμαστε κανένα άλλο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες μας. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευθούμε τα καλά στοιχεία μας και να… καλύψουμε τα κενά μας», είπε αρχικά.

Σε ότι αφορά τον Τιμπό Κουρτουά, είπε: «Η ψυχολογία του Κουρτουά είναι ίδια με των συμπαικτών του. Είναι όλοι τους γεμάτοι ενθουσιασμό. Γνωρίζουν τη σημασία αυτού του αγώνα, όχι για τους ίδιους, αλλά για τον σύλλογο. Οι λέξεις δεν παίζουν ρόλο, απλά χρησιμοποιούνται για τους τίτλους».

Για την προετοιμασία ενόψει του πρώτου ημιτελικού, σχολίασε: «Αυτή τη στιγμή, η προετοιμασία είναι αυτό που μετράει. Θα μιλήσω στους παίκτες μου και θα τους πω τον καλύτερο τρόπο για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Είναι ένας ημιτελικός μπροστά μας και θα είναι σκληρό ματς. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί σε πολύ μικρές λεπτομέρειες. Η ομαδική δουλειά θα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για να αναδειχθούν τα ταλέντα του καθενός που μπορούν να κρίνουν τους αγώνες. Όποια ομάδα μπορεί να το κάνει καλύτερα αυτό, θα βρεθεί κοντά στη νίκη στον πρώτο αγώνα. Το… ταμείο θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα προς το παρόν».

Σχετικά με τον Φερνάντο Τόρες, τόνισε: «Ο Φερνάντο είναι ένας άνθρωπος που ο σύλλογος (σ.σ. Ατλέτικο Μαδρίτης) τον αγαπάει. Και αυτός αγαπάει τον σύλλογο και τους ανθρώπους του, έχει ωραίες αναμνήσεις από την καριέρα του εδώ. Πριν το παιχνίδι ξεκινήσει, στο ζέσταμα και στο τέλος του αγώνα, πιστεύω ότι ο Τόρες θα αποθεωθεί όπως του αξίζει. Θα είναι για πάντα ένας από εμάς στην Ατλέτικο».

Keywords
Τυχαία Θέματα