Σημείο τριβής το άρθρο 19

Το ... επίμαχο άρθρο 19 (αρμοδιότητες Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού) συνεχίζει να συγκεντρώνει τις περισσότερες διαφωνίες στη συζήτηση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου που από σήμερα (14/2) ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής και θα ολοκληρωθεί αύριο (15/2) με την ψήφιση του.

Πάντως με τη στήριξη των βουλευτών των τριών κομμάτων της κυβέρνησης υπερψηφίστηκε το αθλητικό νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, του ντόπινγκ και των προσυνεννοημένων αγώνων, ενώ την Τετάρτη θα πρέπει να ψηφιστεί κατά άρθρο.

«Οι

αρμοδιότητες της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού οριοθετούνται και η ίδια εξοπλίζεται και με τη δυνατότητα προληπτικής παρέμβασης. Πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι ότι το αυτοδιοίκητο τελειώνει εκεί που αρχίζει το δημόσιο συμφέρον. Κανείς και τίποτα δεν είναι πάνω απ' αυτό. Κανένα αυτοδιοίκητο δεν μπορεί να γίνεται άσυλο ασυδοσίας και παρανομίας. Όταν ανοίγουν κεφάλια κανείς δεν αναρωτιέται τι λέει για αυτά ο κ. Πλατινί, τι λέει για όλα αυτά ο κ. Πρόεδρος της άλφα ή της βήτα ομάδας. Το μόνο που αναρωτιούνται είναι τι κάνει η Πολιτεία», επισήμανε κατά την ομιλία του, ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα