Σελήνη στον Ταύρο: Το δικαίωμα στην τεμπελιά

Η εβδομάδα ξεκινάει κάπως ράθυμα, αφού η Σελήνη βρίσκεται από εχθές στο σταθερό και συντηρητικό ζώδιο του Ταύρου, συντροφεύοντας τον…

Αισθητική, ηρεμία, ομορφιά, ερωτικά ή υλικά κτήματα και αποκτήματα, επαφή με τη φύση, ανθοκομία, καλό φαγητό, ποτό και πολλή μουσική είναι τα κύρια πεδία όπου απλώνεται το ενδιαφέρον μας και επιδιδόμαστε με πείσμα στην απόλαυση ή τη διεκδίκησή τους, επιδιώκοντας πάντα τα οφέλη να επιστρέφουν σε εμάς ώστε να μας αποκομίσουμε την απαραίτητη αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας.

Το ζώδιο του Ταύρου χαρακτηρίζεται επίσης από προσγειωμένη λογική

και εγκράτεια τόσο στα λόγια όσο και στα έργα, προκειμένου τα αποτελέσματα που παίρνουμε να διασφαλίζουν, στο βαθμό του δυνατού, την επιτυχία στην προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή.

Η ανωτέρω συντηρητική και εκ του ασφαλούς οπτική των πραγμάτων, που οφείλεται στη σύναξη των πλανητών στο ζώδιο του Ταύρου, κινδυνεύει να αποδιοργανωθεί και να αποπροσανατολιστεί, ακολουθώντας το δρόμο της υπερβολής, της λαιμαργίας ή της μεγαλομανίας, εξαιτίας της όψης που σχηματίζει ο Ερμής από τον Ταύρο με τον μεγαλοπρεπή, σπάταλο και «έξω καρδιά» Δία στο Λέοντα. Έτσι, τις επόμενες μέρες, πρόκειται να δοθεί η μάχη εγκράτειας, λογικής και συντηρητισμού απέναντι στις επεκτατικές και υπερβολικές διαθέσεις του Δία.

Από την άλλη, ο Άρης στον Ταύρο, αν και δείχνει… τεμπελάκος, μας γεμίζει με ενέργεια, ένταση και επιθυμίες που σιγοβράζουν και δε θέλουν πολύ να εκδηλωθούν. Το αποτέλεσμα; Η δράση και οι πρωτοβουλίες μας κινούνται ανάμεσα στην… αργή κίνηση και τη γρήγορη διεκδίκηση, ιδιαίτερα από αύριο το πρωί που η Σελήνη θα έχει περάσει στο ευκίνητο και εύστροφο ζώδιο των Διδύμων.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/4;

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 20/4 - 26/4 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 20/4

Ζώδια και Κάρμα: Πως ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου;

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Δευτέρα 20 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα