Σειρά Βραβείων και Διακρίσεων για την Κωτσόβολος!

Η No 1 αλυσίδα ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών απέσπασε 3 νέες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το βραβείο Τεχνικές Πωλήσεων των Sales Excellence Awards

Η Κωτσόβολος, η No 1 αλυσίδα ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, απέσπασε μία σειρά νέων βραβείων και τιμητικών διακρίσεων από διακεκριμένους φορείς, σε συνέχεια των βραβείων που παρέλαβε το Νοέμβριο και το

Δεκέμβριο του 2012 στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Retail

business Awards 2012 και E-volution Awards 2013 αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Sales Excellence Awards 2013, η Κωτσόβολος διακρίθηκε στην ενότητα Οργάνωση των Πωλήσεων στην κατηγορία Τεχνικές Πωλήσεων, παραλαμβάνοντας ειδικό βραβείο για το επιχειρησιακό μοντέλο πωλήσεων που εφαρμόζει. Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, 13 Φεβρουαρίου 2013, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne και διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και τη Boussias Communications.

Αυτό που κάνει ξεχωριστό το επιχειρησιακό μοντέλο πωλήσεων της Κωτσόβολος, το οποίο αναπτύχθηκε πρόσφατα, είναι το γεγονός ότι δε μένει μόνο στο να προβάλει και να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό νέα και παλαιότερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά στηρίζεται στο να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και ζωής μαζί του. Το μοντέλο αυτό, βασίζεται σε τρεις κύριες κατηγορίες, οι οποίες έχουν φέρει στην αλυσίδα εμφανή αποτελέσματα, μεταξύ των οποίων είναι: η αύξηση στην παραγωγικότητα της εταιρείας καθώς και η ενθάρρυνση του προσωπικού για καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή και μεγαλύτερη σιγουριά στη διαδικασία της πώλησης.

Εκ μέρους όλης της εταιρείας Κωτσόβολος, το βραβείο παρέλαβε ο κ. ΚωνσταντίνοςΘανόπουλος, Sales Manager της Dixons South-East Europe, ο οποίος δήλωσε: «Καλησπέρα σε όλους. Είναι τιμή μου που εκ μέρους της Κωτσόβολος είμαι εδώ απόψε μαζί σας για να παραλάβω αυτό το βραβείο για το σύγχρονο, λεπτομερές και αποτελεσματικό μοντέλο πωλήσεων της εταιρείας μας. Πρόκειται για μια σειρά εργαλείων που μας βοήθησε να αναδείξουμε όλα εκείνα τα αξιόλογα χαρακτηριστικά που διαθέτει η ομάδα των εργαζομένων μας όπως η ομαδικότητα, η πρωτοβουλία, και η αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ήταν μια σημαντική πρόκληση για εμάς και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή την αναγνώριση που έρχεται για να δικαιώσει τις προσπάθειες και την πραγματικά σκληρή δουλειά που κάναμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους περιφερειακούς διευθυντές του δικτύου καταστημάτων της Κωτσόβολος με τους οποίους μαζί καταφέραμε να αναπτύξουμε και να υλοποιήσουμε αυτό το τόσο σημαντικό επιχειρησιακό μοντέλο και φυσικά τους εργαζόμενους-πωλητές μας σε όλη τη χώρα που αποτελούν καθημερινά τη ζωντανή απόδειξη της άριστης εξυπηρέτησης».

Επιπλέον, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των FranchiseBusinessAwards, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 στο PalmieBistroστο Κεφαλάρι, η Κωτσόβολος έλαβε ειδική τιμητική διάκριση για τις επιδόσεις της το 2012. Το βραβείο, εκ μέρους της Κωτσόβολος, παρέλαβε ο κ. Γιώργος Μπακάλης, Διευθυντής Πωλήσεων Franchiseτης DixonsSouth-EastEurope, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που η Κωτσόβολος βρίσκεται σήμερα ανάμεσα σε 22 καταξιωμένες αλυσίδες στον κλάδο του franchising.

Σε μία αναμφίβολα δύσκολη περίοδο, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε για τις επιδόσεις μας το 2012, να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της αγοράς, αλλά και να στηρίξουμε περαιτέρω τα καταστήματά μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα καταστήματα franchise. Σας ευχαριστώ θερμά για τη διάκριση αυτή».

Τέλος, τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, η Κωτσόβολος έλαβε ακόμα ένα βραβείο στο πλαίσιο της τελετής απονομής που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια της μυστικής ψηφοφορίας που διεξήγαγε για τον καλύτερο πωλητή στον κλάδο των λιανικών πωλήσεων, η κ. Βαϊραμίδου Βασιλική, υπάλληλος του καταστήματος της Κωτσόβολος στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, βρέθηκε μεταξύ των 6 πρώτων νικητών, δηλώνοντας τα ακόλουθα:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Σύνδεσμο Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Συσκευών για το βραβείο που μου απονείμει, καθώς και για την ευκαιρία που δίνει σε όλους τους πωλητές των καταστημάτων λιανικής να αποδείξουν το πολύτιμο έργο που παράγουν καθημερινά προς όφελος των καταναλωτών. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία Κωτσόβολος για τη δυνατότητα που μου δίνει να εξυπηρετώ καθημερινά τόσους πελάτες μέσω του καταστήματος στην Ευκαρπία, καθώς και τους συναδέλφους μου στο κατάστημα της Ευκαρπίας, για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σειρά Βραβείων, Διακρίσεων, Κωτσόβολος,seira vraveion, diakriseon, kotsovolos