Σε Μασσαλία και Ισραήλ ο Σαμαράς

Για τη Μασσαλία, αναχωρεί αύριο Τετάρτη, ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που φιλοξενείται από το κυβερνών κόμμα UMP και τον Πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ, στην οποία θα συζητηθούν

θέματα που θα απασχολήσουν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2011, στις Βρυξέλλες ενώ στο Συνέδριο θα παρουσιαστεί το Πολιτικό Κείμενο του ΕΛΚ «Προχωρώντας την Ευρώπη μπροστά. Μια ισχυρότερη Ευρώπη που υποστηρίζει τις αξίες μας και υπερασπίζεται τα συμφέροντα μας».

Ο αρχηγός της ΝΔ θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους 17 Πρωθυπουργούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα συμμετέχουν αλλά και με προέδρους κομμάτων, Ευρωβουλευτές της Ομάδας του ΕΛΚ, ανώτατους αξιωματούχους της Ένωσης και περίπου 1000 Σύνεδρους. Στη Μασσαλία θα παραστούν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Jose Manuel Barroso, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κ. Herman Van Rompuy, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Jerzy Buzek, ο Πρόεδρος της ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κ. Joseph Daul και ο Πρόεδρος του ΕΛΚ κ. Wilfried Martens.

Ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως θα συνοδεύεται από τους: Χρήστο Σταϊκούρα, Νότη Μηταράκη, Σταύρο Παπασταύρου, Γιώργο Μουρούτη, Χρύσανθο Λαζαρίδη, Μιχάλη Πεγκλή, Μανώλη Μαυρομμάτη και Κωνσταντίνο Κυρανάκη .

Την επόμενη Δευτέρα, ο Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί, συνοδεία του τομεάρχη εξωτερικών της παράταξης, Πάνου Παναγιωτόπουλο, στο Ισραήλ, όπου θα έχουν σειρά επαφών έως το πρωί της Πέμπτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα