Σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου

Σε εξέλιξη είναι η ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά και τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλου, του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα, του υπουργού Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκη,

του υπουργού Εργασίας Γ.Βρούτση και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χ.Σταϊκούρα.

Χθες, Σάββατο, πραγματοποιήθηκε και άλλη ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Α. Σαμαρά με την συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο Γιάννης Στουρνάρας, έγινε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση και η σταθερή θέση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές και όχι σε οριζόντια μέτρα.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν τα μέτρα τα οποία παρουσιάζουμε στην τρόικα ως διαρθρωτικά καλύπτουν την απόσταση που μας χωρίζει στο θέμα του δημοσιονομικού κενού, ο κ. Στουρνάρας απάντησε: «Ναι. Κατά την άποψή μας ναι. Βεβαίως, την καλύπτει...Η απόσταση είναι λίγα μέτρα».

Αύριο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θα συναντηθεί με εκπροσώπους της τρόικας ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ.

Διαβάστε επίσης:

Κρίσιμη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ενόψει τρόικας

Κρίσιμο ραντεβού Σαμαρά - Μέρκελ την άλλη Παρασκευή στο Βερολίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα