Σαββίδης: Αποτύχατε όλοι!

17:27 3/5/2014 - Πηγή: NewsBomb

Τέσσερις ώρες διήρκησε το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να επιτίθεται σε όλους για την κατάσταση της ομάδας.

«Αποτύχατε όλοι. Δεν δουλεύει κανένας τομέας σωστά» ανέφερε αρχικά. Στη συνέχεια έκανε... ατομικές επιθέσεις. Αρχικά τα έβαλε με τον Ζήση Βρύζα, λέγοντας: «Πόσες μεταγραφές κάναμε από τη μέρα που ήρθα;».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε «25 ή 26». Ο Σαββίδης στη συνέχεια του επιτέθηκε, λέγοντας: «Θα έπρεπε να ξέρεις ακριβώς. Πήραμε μεγάλο προπονητή, πήραμε τόσους παίκτες

και πλέον κινδυνεύουμε να χάσουμε τη θέση που κατακτήσαμε με πολύ λιγότερα λεφτά πέρυσι. Πιστεύεις πως έχουμε λεφτά για πέταμα; Τι κάνατε για αυτό;».

Σειρά πήρε και η στενή του συνεργάτης του Μαρία Γκοντζάρεβα για την διαχείριση των οικονομικών, ενώ ο μεγαλομέτοχος τα έβαλε και με τον νομικό της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, για την υπόθεση Δώνη αλλά και για την ΕΠΟ. Στη συνέχεια τα άκουσε και ο Μάκης Γκαγκάτσης όταν ο μεγαλομέτοχος διαπίστωσε πως δεν δουλεύει κανονικά το Σάββατο το προσωπικό της ΠΑΕ. «Για μένα σήμερα είναι Πέμπτη. Θα έπρεπε να είναι όλοι εδώ», ανέφερε ο Σαββίδης.

Μετά τον... εξάψαλμο, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ προανήγγειλε πως θα γίνουν αλλαγές. «Θα αλλάξω το σχήμα, δεν μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύετε». Η γενική συνέλευση των μετόχων ορίστηκε 28 Μαΐου. Παράλληλα, ο Σαββίδης ενημερώθηκε για την θέση των οργανωμένων οι οποίοι δεν θέλουν να βάλουν στελέχη τους στη διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα