«Ρώσικη ρουλέτα» η οδήγηση σε δρόμο της Ξάνθης

Εμφανώς αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι οδηγοί της οδού Αντιοχείας στην πόλη της Ξάνθης καθώς έρχονται αντιμέτωποι με ένα μισοτελειωμένο έργο, το οποίο έχει χωρίσει τον δρόμο στα δύο με αποτέλεσμα να βιώνουν καθημερινά μία άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής στο ThrakiToday.com πριν από περίπου έξι μήνες ξεκίνησαν εργασίες στο οδικό δίκτυο της οδού, έμειναν όμως στη μέση, με το δεξί τμήμα του δρόμου να θυμίζει εργοτάξιο,

ενώ στο αριστερό κινούνται τα οχήματα και οι περαστικοί.

Μάλιστα δεν είναι λίγα τα περιστατικά ατυχημάτων που έχουν σημειωθεί στην περιοχή κυρίως με μηχανάκια τα οποία στην προσπάθεια τους να διασχίσουν το δρόμο πέφτουν σε λακκούβες που προκαλούν φθορές στα λάστιχά τους κάνοντας τους οδηγούς να χάνουν την ισορροπία τους ή τον έλεγχο.

Οι κάτοικοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στη δημοτική αρχή της Ξάνθης εδώ και καιρό, ενώ πρόσφατα κατέθεσαν τα παράπονά τους εγγράφως στις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, έλαβαν μόνο μια προφορική απάντηση ότι το έργο έχει μείνει στάσιμο λόγω έλλειψης πόρων. Την ίδια στιγμή ωστόσο οι κατοικίες, που βρίσκονται περιμετρικά του δρόμου, βυθίζονται καθημερινά στη σκόνη που σηκώνουν τα διερχόμενα οχήματα, ενώ υπαρκτός είναι ο κίνδυνος να προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα