Ρονάλντο: Μου αρέσουν οι προκλήσεις

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού αρχικά υποστήριξε πως θα ήθελε να γίνει ηθοποιός, στη συνέχεια τόνισε πως του αρέσει η πρόκληση του Μουντιάλ του 2014.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι αστέρες που θα συμμετάσχουν όπως είναι φυσικό, σκέφτονται από τώρα το μεγάλο αυτό θεσμό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ένας από αυτούς και σε δηλώσεις του, υποστήριξε αρχικά σε σχετική ερώτηση πως θα ήθελε να γίνει ηθοποιός. «Δεν ξέρω ακόμα. Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Έχω ακόμα αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο,

αλλά δεν κλείνω την πόρτα στο να γίνω ηθοποιός. Πάντα είμαι διαθέσιμος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια όμως, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι: «Ήταν ωραίο που επέστρεψα στη δράση. Αγαπώ το ποδόσφαιρο». Αναφορικά με τη ρεβάνς απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, είπε:

«Είναι μία σπουδαία ομάδα. Είναι ακόμα πιο επικίνδυνη στο γήπεδό της. Παίζουμε ανάλογο ποδόσφαιρο με αντεπιθέσεις και είμαστε αισιόδοξοι. Θα είναι μεγάλη στιγμή αν φτάσουμε στον τελικό. Θα είναι ξεχωριστό για εμένα γιατί θα πάω στη Λισαβόνα. Όλοι θέλουμε να φτάσουμε εκεί και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Τέλος, αναφορικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο, είπε: «Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι πολύ δύσκολο. Είμαστε ίσως στον δυσκολότερο όμιλο, μαζί με Γερμανία , Γκάνα και ΗΠΑ. Ωστόσο, μου αρέσουν οι προκλήσεις».

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα