Ρίχνει γέφυρες με την ΕΛ.ΑΣ. ο Α. Τσίπρας

Η εγκληματικότητα, το άσυλο και η λαθρομετανάστευση, στην ατζέντα της επίσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΑΔΑ.

Επίσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις 11:00 το

πρωί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου θα συναντηθεί με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η επίσκεψη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΑΔΑ, μεταφράζεται ως μια προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ρίξει γέφυρες με την Αστυνομία, με την οποία στο παρελθόν αρκετές φορές συγκρούστηκε, τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα στελέχη του κόμματος του, κυρίως για τη στάση των αστυνομικών δυνάμεων απέναντι σε διαδηλωτές.

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη ΓΑΔΑ, εκτιμάται από πολλούς ότι θέλει να αναδείξει και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τομείς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η επίσκεψη πραγματοποιείται μόλις τρεις μέρες μετά την επίσκεψη του Α. Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συζητήσει το θέμα της εγκληματικότητας, αλλά και τα ζητήματα ασύλου και μετανάστευσης.

Για τα συγκεκριμένα θέματα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει τη δική του πολιτική άποψη, για την οποία το κατηγορεί συχνά η ΝΔ.

Επίσης, θα ζητήσει να ενημερωθεί και για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο συγκέντρωσης των παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

Στις 20:30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στην πλατεία του Ηρακλείου Κρήτης, ενώ την Τρίτη στις 17:00 το απόγευμα θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο.

Την Πέμπτη ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στην πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα και την Παρασκευή, τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα