Πυρπόλησαν ΑΤΜ στον Βόλο

17:30 5/5/2014 - Πηγή: NewsBomb

Έναν άγνωστο δράστη και τον συνεργό του (ή τους συνεργούς του), αναζητά η Αστυνομία, για την εμπρηστική επίθεση στις 3.25 το πρωί, σε ΑΤΜ του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Λαρίσης, στο Βόλο.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το ΑΜΤ πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και πέταξε μπροστά από το ΑΤΜ της τράπεζας

μια σακούλα με χαρτιά και άλλα υλικά και αφού τα περιέχυσε με εύφλεκτη ύλη, έβαλε φωτιά και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το magnesianews, διερχόμενοι ενημέρωσαν το 100 στις 3.30 το πρωί και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, αλλά, πριν φτάσει όχημα της υπηρεσίας επί τόπου, είχαν ήδη πάει αυτοκίνητο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και της Τροχαίας και πρόλαβαν να τη σβήσουν πριν προλάβει να γίνει ζημιά.

Από τη φωτιά ρυπάνθηκε το μάρμαρο του δαπέδου εξωτερικά της τράπεζας, ενώ άρπαξαν και ορισμένα πλαστικά του ΑΤΜ, που ωστόσο είναι λειτουργικό και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η Αστυνομία πήρε το υλικό της κάμερας, όπου φαίνεται ο δράστης και κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ εκτιμάται ότι είχε τουλάχιστον έναν συνεργό.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο κοντά στην Πρέβεζα

Keywords
Τυχαία Θέματα