Πυροβόλησε στο κεφάλι τέσσερις αλεξιπτωτιστές

Ένστολοι αλεξιπτωτιστές δέχθηκαν πυροβολισμούς στο κεφάλι και οι τρεις σκοτώθηκαν, ενώ ο τέταρτος βρίσκεται βαριά τραυματισμένος σε ένα νοσοκομείο της Τουλούζης.


Ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα και έφερε κάσκα. Την ταυτότητα του δράστη, το κίνητρό του, δε μπορεί μέχρι τώρα να αποκαλύψει κάποιο νεότερο σημαντικό στοιχείο, που θα βοηθούσε πολύ ώστε να μην υπάρξει συνέχεια της δράσης του, δήλωσε ανωνύμως μια πηγή της αστυνομίας.

Συμπλήρωσε ακόμη ότι «τεράστιες δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, ώστε να σημειωθεί πρόοδος των ερευνών με στόχο τον εντοπισμό του δράστη», που διέφυγε χρησιμοποιώντας

μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

«Ο δολοφόνος γνωρίζει πού να πυροβολήσει, για να προκαλέσει θάνατο, γνωρίζει τα όπλα, έχει αυτοπεποίθηση», ανέφερε άλλη αστυνομική πηγή.

Έχει εντοπιστεί χωρίς ωστόσο να φέρει κανένα δακτυλικό αποτύπωμα το όπλο με το οποίο έγιναν και οι τρεις δολοφονίες των ενστόλων.

Η γαλλική αστυνομία συνεχίζει τη διεξαγωγή των ερευνών προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης τριών "εν ψυχρώ" δολοφονιών ένστολων αλεξιπτωτιστών.

Να σημειωθεί πως στο Μοντομπάν δόθηκε από τη στρατιωτική διοίκηση η άδεια, επι του παρόντος οι ένστολοι να μη φορούν τις στολές τους "εκτός υπηρεσίας".

Οι αστυνομικοί πάντως εξετάζουν τρία ενδεχόμενα, ο δολοφόνος να σκοτώνει κατ'επιλογήν βορειοαφρικανικής καταγωγής στρατιώτες, να είναι ανισόρροπος και να εχθρεύεται, γενικώς, τους στρατιωτικούς.

Ακόμη εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον υποκίνησε το πάθος για εκδίκηση, στο "ξεκαθάρισμα λογαριασμών".

Keywords
Τυχαία Θέματα