Πύργος: Πώς «έμπορος διαμαντιών» έστησε απάτη

Θύμα απάτης έπεσε το πρωί της Τρίτης (20/01/2015) ένας 80χρονος στον Πύργο.

Ένας 55χρονος προσέγγισε τον ηλικιωμένο προσποιούμενος τον έμπορο διαμαντιών και του άρπαξε από την τσέπη του πουκαμίσου του το ποσό των 800 ευρώ, που μόλις είχε πάρει από το ΑΤΜ της τράπεζας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 80χρονος στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», ο δράστης τον πλησίασε λίγα μέτρα αφότου έφυγε από την Εθνική Τράπεζα,

που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Πύργου, προσποιούμενος πως είναι κάποιος παλιός γνωστός. Μάλιστα, παρουσιάστηκε ως έμπορος διαμαντιών που δραστηριοποιείται στην Αυστραλία.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, που παλιότερα είχε διατελέσει πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γρανιτσεΐκων, δεν πρόλαβε να αντιληφθεί τι συνέβη.

Ο δράστης τον αγκάλιασε και τον φίλησε – φωνάζοντάς τον με το μικρό του – σαν να γνωρίζονται από παλιά και, όπως αποκάλυψε ο 80χρονος, του μίλησε για κάτι που του ήταν γνώριμο, αλλά είχε συμβεί πριν από περίπου 30 ολόκληρα χρόνια.

«Με φώναξε με το όνομά μου και μου είπε πως τον βοήθησα πολύ όταν του έδωσα μια συμβουλή πριν από 30 χρόνια. Αυτό που μου είπε ήταν μια αληθινή ιστορία ωστόσο δεν μπορούσα να θυμηθώ το πρόσωπο που μου μιλούσε», ανέφερε ο ηλικιωμένος.

Διαβάστε περισσότερα στο Patrisnews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα