Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες και βόρειοι άνεμοι 8 που θα φθάσουν τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Τετάρτη.

Οι καταιγίδες θα είναι έντονες στα ανατολικά και κυρίως τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Πιθανόν τη νύχτα στα βόρεια και ανατολικά

τα φαινόμενα να είναι ισχυρά.

Οι άνεμοι αρχικά δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους, βορειοανατολικούς 4 με 6 και τη νύχτα στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού τη νύχτα.

Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα 4 με 6 πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Αρχικά λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν, οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες το βράδυ στη Χαλκιδική θα είναι κατά τόπους έντονες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βελτίωση του καιρού τη νύχτα.

Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 4 ενισχυόμενοι από το μεσημέρι σε 4 με 6 τοπικά στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Αρχικά τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές. Βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν, οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ και από τα βόρεια ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.

Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 ενισχυόμενοι βαθμιαία στο Ιόνιο σε 6 τοπικά 7 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Αρχικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα είναι τοπικά ισχυρές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τη νύχτα είναι πιθανόν να σημειωθούν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεά.

Άνεμοι: Δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5 στα νότια τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους, βορειοανατολικούς 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα πιθανόν να είναι έντονα κατά τόπους.

Άνεμοι: Στην Κρήτη δυτικού 4 με 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Στις Κυκλάδες βορειοδυτικοί 4 που το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους 5, 6 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 24 , στην Κρήτη μέχρι 27 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Αρχικά νεφώσει

Keywords
Τυχαία Θέματα