Ψυχάρα ο Εργοτέλης, μάθημα για τον Ατρόμητο

22:35 1/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Εγραψε ιστορία ο Μητρογκόλ, άτυχος στάθηκε ο Γιαλούσης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δείχνοντας ότι διαθέτουν τεράστια ψυχικά αποθέματα, οι παίκτες του Εργοτέλη κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 αν και αγωνίζονταν με δέκα παίκτες και με τα τέρματα των Γιοβάνοβιτς και Κατσικοκέρη, «τσίμπησαν» χρυσό βαθμό στο Παγκρήτιο (2-2) από τον Ατρόμητο που είχε προηγηθεί με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Αναστασάκου και Μήτρογλου.

Μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που ήταν μετριότατο ποιοτικά και ανιαρό από πλευράς ρυθμού και ευκαιριών, κανείς δεν προμήνυε

τι θα ακολουθούσε στο κρίσιμο για τον Εργοτέλη παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Κι όμως, το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο επεφύλασσε απίστευτες συγκινήσεις.

Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 με δύο εκτελέσεις πέναλτι των Αναστασάκου και Μήτρογλου και το μόνο που έπρεπε να κάνουν από το 64’ και έπειτα, ήταν να κρατήσουν το προβάδισμα απέναντι σε έναν Εργοτέλη που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 52’, καθώς στη φάση του πρώτου πέναλτι αποβλήθηκε ο Καβουσάκης.

Κι όμως, οι γηπεδούχοι έβγαλαν κρητική μαγκιά και ψυχή και κατάφεραν με τα τέρματα των Γιοβάνοβιτς και Κατσικοκέρη στο 75’ και στο 81’ να πάρουν έναν βαθμό που ενδέχεται να αποδειχθεί χρυσός στη μάχη της παραμονής. Μοναδικό άσχημο νέο για τους Ηρακλειώτες, ο τραυματισμός του Γιαλούση λίγα λεπτά πριν το τέλος του ματς. Ο μπακ του Εργοτέλη χτύπησε στο κεφάλι σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Οικονόμου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα