Προθεσμία για τους δύο του Περάματος

Για τις 11 Οκτωβρίου -αντί για τις 15, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί- πήραν προθεσμία να απολογηθούν τα δύο, από τα τέσσερα, άτομα που παρουσιάστηκαν σήμερα στον ανακριτή Πειραιά, για την υπόθεση της επίθεσης στο Πέραμα.

Οι δύο, έχουν αναγνωρισθεί από τα μέλη του ΚΚΕ και του Συνδικάτου Μετάλλου, ότι συμμετείχαν στην ομάδα της Χρυσής Αυγής,

που τούς επιτέθηκε με λοστούς και καδρόνια στο Πέραμα, έξω από τις εγκαταστάσεις της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, τα μεσάνυχτα της 12ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις συμπληρωματικές καταθέσεις των εννέα θυμάτων, μεταξύ των οποίων και του προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά Σωτήρη Πουλικόγιαννη, στην επίθεση εναντίον τους, που έγινε στη διάρκεια αφισοκόλλησης, συμμετείχαν περίπου 50 άτομα που φορούσαν διακριτικά της Χρυσής Αυγής και κρατούσαν λοστούς και καδρόνια.

Η Χρυσή Αυγή, σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την επίθεση τότε, είχε κάνει λόγο για συκοφαντίες και για τεχνητή ένταση που επιχειρεί το ΚΚΕ, με αφορμή τη δημιουργία εθνικιστικού φορέα Ελλήνων εργατών στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο και φωτογραφίες από την αστυνομική επιχείρηση στο Πέραμα

Πέραμα: Δεκάδες προσαγωγές για την επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ

ΕΛ.ΑΣ: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί του ΚΚΕ περί ολιγωρίας

Πέραμα: Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν μέλη του ΚΚΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα