Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Παρασκευή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να σημειωθούν τις επόμενες ημέρες στην Αγία Παρασκευή, λόγω εορτασμού του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη 12.00 της Πέμπτης 25/07/2013 έως την 06.00 του Σαββάτου 27/07/2013 θα πραγματοποιηθούν οι κατωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς και λεωφόρους περιοχής Δήμου Αγ. Παρασκευής:

Α)Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στις δύο (2) πλευρές των οδών:

Ηρ. Πολυτεχνείου, στο τμήμα της από την Λ. Μεσογείων έως την οδό Ευεργέτου
Γιαβάση.Ευεργέτου Γιαβάση, στο τμήμα της από την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου έως την οδό Αγ. Ιωάννου.Αγ. Ιωάννου, στο τμήμα της από την οδό Ευεργέτου Γιαβάση έως την οδό Ελβετίας.Ιερέως Ζυμαράκη, στο τμήμα της από την οδό Ευεργέτου Γιαβάση έως την Λ. Μεσογείων.

Β)Απαγόρευση αριστερής στροφής του ρεύματος προς Αθήνα της Λ. Μεσογείων στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται:

Στην κατεύθυνση από Χαλάνδρι προς Υμηττό μέσω των οδών: Λ. Μεσογείων – Αιγαίου Πελάγους.Στην κατεύθυνση από Χολαργό προς Σταυρό Αγ. Παρασκευής, κανονικά από τη Λ. Μεσογείων.


Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη στάθμευση και τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα