Προεκλογικά «γκάζια» Σαμαρά

Συνεχίζονται οι συνεδριάσεις των Διευρυμένων Νομαρχιακών Επιτροπών.
Εξόρμηση των «πρωτοκλασάτων» στην ελληνική περιφέρεια.

Ολοκληρώθηκε εχθές η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, σύμφωνα με την εγκύκλιο που είχε εκδώσει ο Γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Στη Συγγρού, υπόσχονται πως ένας στους δυο υποψηφίους θα είναι «φρέσκο» πρόσωπο, στοχεύοντας στην ανανέωση του ψηφοδελτίου κατά 50%. Τα ονόματα των υποψηφίων, αναμένεται πάντως να δημοσιοποιηθούν στο σύνολό

τους –πλην του Επικρατείας- στο τέλος του μήνα.

Μέχρι τότε, οι προσωπικές παρεμβάσεις του Αντώνη Σαμαρά, αναμένεται να είναι ολοένα και πιο τακτικές. Μόνο εχθές, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, έκανε δυο ξεχωριστές δηλώσεις. Η πρώτη, μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους συλλόγων και ομοσπονδιών κτηνοτρόφων και η δεύτερη κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, όπου πραγματοποίησε και συνάντηση με τη διοίκησή της.

Την ίδια ώρα, η στοχοποίηση του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι ολοένα και πιο εμφανής.Ο βασικός στόχος της ΝΔ είναι να πείσει το εκλογικό σώμα, πως δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά μεταξύ των κυρίων Παπανδρέου και Βενιζέλου.

«Προτού καν αναδειχθεί και επίσημα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, άρχισε να τάζει στους πάντες τα πάντα, υποσχόμενος αποκατάσταση όλων των αδικιών που έκαναν, για δύο χρόνια, ο ίδιος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ», σημείωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη τύπου, του υποψηφίου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους, διερωτώμενος: «πόση απόσταση έχουν αυτά που είπε, ο κ. Βενιζέλος από το “λεφτά υπάρχουν” του κ. Παπανδρέου;».

«Γαλάζια» εξόρμηση στην Ελλάδα

Παράλληλα, με την προεκλογική ρητορική, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την οργανωτική προετοιμασία για τις επικείμενες εθνικές εκλογές. Την Τετάρτη, σε κλίμα ενθουσιασμού –κατά τις περιγραφές των παραβρισκόμενων- συγκλίθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση της Α΄ Αθηνών, στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων των Κεντρικών γραφείων του κόμματος, με την παρουσία του Αντώνη Σαμαρά.

Η οργανωτική προετοιμασία συνεχίζεται με τις συνεδριάσεις των Διευρυμένων Νομαρχιακών Επιτροπών στις 16-17-18 Μαρτίου, στους παρακάτω νομούς, με ομιλητές:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (ΡΟΔΟΣ): ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομικών, Βουλευτής Κυκλάδων.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βουλευτής Αχαΐας.

ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βουλευτής Λασιθίου.

ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Βουλευτής Χίου.

ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβ

Keywords
Τυχαία Θέματα