Πρέβεζα: Για μια ακόμη φορά στο έλεος της κακοκαιρίας

Κατολισθήσεις βράχων, πλημμυρισμένους δρόμους και χωράφια, αλλά και πτώσεις δέντρων άφησαν πίσω τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στην Πρέβεζα.

Μεγάλες ποσότητες βροχής έγιναν αφορμή να ξεχειλίσει ο ποταμός Αρέθωνας και να πλημμυρίσουν δρόμοι και αγροτικές εκτάσεις, από την Μυρσίνη έως την Καστροσυκιά και το Κανάλι.

Ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Ροπόκης, ο οποίος βρέθηκε αμέσως στα σημεία που παρουσιάστηκαν προβλήματα με μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου, ανέφερε ότι ευτυχώς οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν εγκαίρως να πάρουν τα κοπάδια τους, από την ζώνη που

πλημμύρισε.

Όπως αναφέρει το pamepreveza.gr, κατολισθήσεις βράχων και συσσώρευση φερτών υλικών σημειώθηκαν και σε άλλα σημεία της παραλιακής ζώνης και καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε οι δρόμοι να μείνουν ανοιχτοί. Αντίστοιχα προβλήματα όμως δημιουργήθηκαν και στη δημοτική ενότητα Λούρου.

Από το δυνατό αέρα εξάλλου σημειώθηκαν και πτώσεις κλαδιών και δέντρων στην εθνική οδό Πρέβεζας Ιωαννίνων (στο ύψος του πρατηρίου Λαϊνά), στο Κανάλι και στον Λούρο, τα οποία απομάκρυναν χωρίς περαιτέρω προβλήματα κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας με επικεφαλής τον Υποδιοικητή, Θεόδωρο Βαρδή.

Keywords
Τυχαία Θέματα