Πώς θα είναι ο κόσμος το 2100

Μια ματιά στο κόστος διαβίωσης, στα επιτεύγματα της ανθρωπότητας και στην κατάσταση του πλανήτη μας σε 100 χρόνια από σήμερα ρίχνουν οι Βρετανοί επιστήμονες, αναλύοντας δεδομένα προηγούμενων δεκαετιών.

Οι ισχυρισμοί τους, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», βασίζονται σε υπολογιστικά μοντέλα που αξιοποιούν πραγματικές μετρήσεις για να φανερώσουν τα μελλοντικά κατορθώματα αλλά και τις συνέπειες των πράξεων του ανθρώπινου είδους έως το 2100.

Η εξέλιξη των τιμών στα ράφια των καταστημάτων, ο ρυθμός εμφάνισης ακραίων καιρικών φαινομένων, η ανάπτυξη της τεχνολογίας

και της επιστήμης, η κατάσταση της υγείας των ανθρώπων και το προσδόκιμο ζωής είναι ορισμένα μόνο από τα χαρακτηριστικά των τελευταίων δεκαετιών που συσχέτισαν οι αναλυτές για να καταλήξουν σε συμπεράσματα που μέχρι πρότινος ανήκαν στη σφαίρα της φαντασίας.
556 ευρώ η μία μπίρα.


Εκτός από τη δημιουργία βάσης στη Σελήνη, που θα έχει ολοκληρωθεί από το 2058, οι επιστήμονες θα έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν και την πρώτη επανδρωμένη διαστημική αποστολή που θα προετοιμάσει το έδαφος για τη δημιουργία αποικίας στο μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, τον Δία, στα τέλη του 2089.

Ανδροειδή στην υπηρεσία του νόμου


Keywords
Τυχαία Θέματα