Πως η ΕΛ.ΑΣ. θα προστατεύσει σήμερα τους πολιτικούς

Σε εγρήγορση βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, εξαιτίας των έντονων φραστικών επεισοδίων που έχουν λάβει χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατά πολιτικών προσώπων.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει προχωρήσει στο στήσιμο συγκεκριμένου επιχειρησιακού πλάνου, έτσι ώστε να προστατεύσει σήμερα, κυβερνητικά στελέχη από τις αντιδράσεις αγανακτισμένων πολιτών.

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει ως βάση τη

Θεσσαλονίκη, όπου και θα διεξαχθεί η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση αλλά και σε όλες τις περιοχές της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Είναι δεδομένο ότι το προχθεσινό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη, με τις αποδοκιμασίες σε βάρος του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη, αποτέλεσε σαν «καμπανάκι» για τη χάραξη του επιχειρησιακού σχεδίου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όσοι πολιτικοί θα παραστούν στις σημερινές εκδηλώσεις ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές για τις κινήσεις τους, προκειμένου να τους προστατεύσουν σε περίπτωση που δεχθούν φραστικές επιθέσεις από το πλήθος.

Συγκεκριμένα, διμοιρίες των ΜΑΤ, αστυνομικοί της Ασφάλειας, περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. θα περιπολούν και θα βρίσκονται στον χώρο της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, ενώ ανάλογα μικρότερης εμβέλειας μέτρα θα παρθούν και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα