Πώς από singles έγιναν ζευγάρι χάρη στο Instagram!(pics)

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο αυξάνεται ο αριθμός των singles που στρέφονται προς τα social media για να αναζητήσουν το ταίρι τους.Έτσι έκαναν και δύο singles που βρήκαν τη αγάπη μέσω του Instagram. Το μόνο που χρειάστηκαν για να γίνουν ζευγάρι ήταν ένα και κινητό και ένας προσωπικός λογαριασμός στο Instagram.

Όταν

ο 20χρονος Μπέιλι Γκέιτς από το Σιάτλ, παρατήρησε το φωτογραφικό άλμπουμ της ενός χρόνου μεγαλύτερής του, Ράιαν Γουίλιαμς, αμέσως κατάλαβε ότι θα έχει πολλά κοινά στοιχεία μαζί της.Το ζευγάρι, που διατηρούσε λογαριασμούς Instagram για περισσότερο από ένα χρόνο,έτυχε να ακολουθήσουν το ίδιο hashtag # northwestisbest, που δημιουργήθηκε από τον Μπεν Σκούιλερ,@ benschuyler, η οποία περιλαμβάνει φωτογραφίες της Πολιτείας Ουάσιγκτον.

Αργότερα ο ένας βρήκε τον λογαριασμό του άλλου στο Facebook ανταλλάσσοντας μηνύματα. Άρχισαν να μιλάνε και τελικά αποφάσισαν να συναντηθούν κοντά στο Σιάτλ.«Το πρώτο ραντεβού μας έγινε σε ένα καφέ, που τώρα έχει γίνει το στέκι μας!», είπε η Γουίλιαμς στη Dailymail, προσθέτοντας, «Στη συνέχεια, πήγαμε για σούσι, και ολοκληρώσαμε τη βραδιά μας σε κλαμπ. Από εκείνη τη μέρα και μετά είμαστε αχώριστοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς, Instagrampics,pos, Instagrampics