Πολιτική σκέψη εν μέσω καλοκαιριού στην ΟΝΝΕΔ

16:24 5/7/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του Camp Ιδεών 2012

Αν και η καλοκαιρινή περίοδος στην Ελλάδα είναι κατ' εξοχήν εποχή που όλα τα πράγματα υπολειτουργούν, η ΟΝΝΕΔ φιλοδοξεί να πάρει κόντρα στο ρεύμα. Όπως πληροφορηθήκαμε, οι νεολαίοι της γαλάζιας οργάνωσης την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς θα δίνει μάχες με την τρόικα

για την αναδιάρθρωση του Μνημονίου, αναμένεται να πραγματοποιήσουν μία αρκετά πρωτότυπη διοργάνωση για τα ελληνικά δεδομένα. Το εγχείρημα ονομάζεται “Camp Ιδεών” και θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Ιουλίου. Στόχος είναι να παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες ιδέες και προτάσεις που κυριαρχούν σήμερα σε Ελλάδα και εξωτερικό και στόχο έχουν να ενθαρρύνουν τους νέους να ενεργοποιηθούν κοινωνικά αλλά και επιχειρηματικά.

Στο προσκήνιο των συζητήσεων και των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες καινοτόμες δράσεις, περιπτώσεις πετυχημένων ανθρώπων αλλά μια γενικότερη στρατηγική προκειμένου να αναζητηθούν τρόποι ώστε η νεολαία να είναι σήμερα άμεσα χρήσιμη στην κοινωνία.

Για πρώτη φορά μάλιστα όλοι οι συμμετέχοντες αναμένεται να έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους κάνοντας με τον τρόπο αυτό, τη συνδιαμόρφωση πολιτικών κεντρικό χαρακτηριστικό της ΟΝΝΕΔ, πράγμα που θα ζήλευαν ιδιαίτερα τα σημερινά πολιτικά κόμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα