«Πολεμιστές» και κόσμος λυγίζουν τη Μάλαγα

Οι «πολεμιστές» του Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν με άγριες διαθέσεις τη Μάλαγα και ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε απόψε το βράδυ (ΟΑΚΑ, 21.45, Novasports 2) να ανατρέψουν το 2-0 του «Ροσαλέδα» και να ζήσουν ξανά τη χαρά συμμετοχής στους ομίλους

του Champions League.

Στοίχημα με τους εαυτούς τους έχουν βάλει οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλοντας να... πατσίσουν για τη μέτρια εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στο «Ροσαλέδα» που στοίχισε ακριβά στο «τριφύλλι». Διότι σε αυτό το χρονικό διάστημα διαμορφώθηκε το 2-0, το οποίο οι πολεμιστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής χαρακτήρισε τους ποδοσφαιριστές του, καλούνται να ανατρέψουν απόψε στο ΟΑΚΑ για να είναι αυτοί που θα συμμετάσχουν στους ομίλους του Champions League. Διαφορετικά... Europa League.

Για τον Φερέιρα, η εβδομάδα που μεσολάβησε ανάμεσα στα δύο ματς με τους Ισπανούς, είχε και ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα νέα. Το πλέον δυσάρεστο αφορά στην αδυναμία του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να συνδράμει στην προσπάθεια ανατροπής του 2-0 λόγω τραυματισμού. Στα ευχάριστα, η είδηση ότι ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη Λιβαδειά, είναι και πάλι διαθέσιμος και μάλλον ξεκινά το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα