Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο καλύτερο zesto sandwich της πόλης;

Το sandwich είναι αδιαμφισβήτητα το πιο αγαπημένο σνακ παγκοσμίως. Όσες παραλλαγές κι αν έχουμε δοκιμάσει, πάντα αναζητούμε τη νέα γεύση…

Στην ανάγκη μας αυτή, ένας είναι ο απόλυτος προορισμός: τα everest, πλήρως ανανεωμένα και σε εμφάνιση και σε ποικιλία γεύσεων!

Μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας, αρκεί για να απολαύσετε το θρυλικό zesto sandwich και να γνωρίσετε κι εσείς τη νέα εποχή everest.

Η μεγάλη έκπληξη βρίσκεται πίσω από τις βιτρίνες: ο τρόπος παρουσίασης των προϊόντων έχει αλλάξει ριζικά. Τα υλικά 'απλώνονται' μπροστά μας, ολόφρεσκα, μέσα σε χρωματιστά σκεύη και ξύλα κοπής και για εμάς, που αναζητάμε τον ιδανικότερο γευστικό συνδυασμό, αποτελούν πηγή απόλαυσης! Το προσωπικό, μας μυεί γρήγορα στο νέο κόσμο των everest και μαζί δημιουργούμε το νοστιμότερο zesto sandwich που δοκιμάσαμε ποτέ! Το κλασσικό, αγαπημένο ψωμάκι των everest φυσικά παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις μας, ενώ στις επιλογές έχουν προστεθεί ακόμα 9 προτάσεις, μεταξύ των οποίων Ciabatta, Panini, Ορεινό καρβελάκι, Mezzaluna. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσετε, συνδυάζοντάς τα με φρέσκα λαχανικά, δροσερές σως και πεντανόστιμα αλλαντικά και τυριά, από την πλούσια, ανανεωμένη ποικιλία των everest: Προσούτο, ψητό χοιρινό με μυρωδικά, ζαμπόν fouantre, μανούρι, blue cheese και flakes παρμεζάνας είναι λίγες μόνο από τις δεκάδες επιλογές που προσφέρουν τα καταστήματα everest για να απολαμβάνουμε όλοι το πιο χορταστικό zesto sandwich...ever!

Παράλληλα, η μοντέρνα αισθητική του χώρου, με τα σύγχρονα στοιχεία διακόσμησης, τα ζεστά χρώματα και τις ξύλινες επιφάνειες, κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα των ανανεωμένων καταστημάτων everest μας προσκαλεί να απολαύσουμε τις αγαπημένες μας γεύσεις στους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και φυσικά στις πιο προσιτές τιμές.

Do it your way στα everest και ανακαλύψτε κι εσείς μια μοναδική εμπειρία γεύσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα