Πλανητικό σκηνικό: Η μάχη των μεγάλων παικτών

10:44 8/4/2015 - Πηγή: NewsBomb
Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, το πλανητικό σκηνικό δείχνει να επιμένει στο δικό του μπερδεμένο δρόμο, όπου τα ευχάριστα εναλλάσσονται με τα…

Στον αντίποδα, βλέπουμε την ώθηση που δίνουν τα άστρα μέσω των πλανητών στα ζώδια της φωτιάς, Λέοντα και Κριό, προκειμένου η δύναμη, η μάχη, η αισιοδοξία και το κουράγιο να μην μας εγκαταλείπουν τις δύσκολες στιγμές της καθημερινότητας.

Τα κύρια αστρολογικά χαρακτηριστικά της ημέρας είναι:

- Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη που ξεκινώντας

την ανοιχτόκαρδη πορεία της συναντάει τον περιοριστικό Κρόνο, που ζητάει απ’ όλους μας, πριν πάρουμε τα βουνά και τα λαγκάδια, να επικεντρωθούμε στην τακτοποίηση υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων.

- Ο Ερμής στον Κριό, από την άλλη, παλεύει ανάμεσα στους γίγαντες Ουρανό και Πλούτωνα, οι οποίοι εδώ και καιρό κονταροχτυπιούνται, αδιαφορώντας βέβαια για τα αδέσποτα βέλη που σήμερα πετυχαίνουν τον φουριόζο και ανυποψίαστο Ερμή. Οι συνέπειες των όψεων του Ερμή με τους δύο τους, δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Μπορεί να εκτοξευθούν λόγια αψυχολόγητα ή τσουχτερά , να τύχουν διάφορα απρόοπτα στις μετακινήσεις μας, και γενικά το ξαφνικό αλλά και το οριστικό καιροφυλακτούν.

- Τέλος ένα αξιοσημείωτο αστρολογικό γεγονός έρχεται να χρωματίσει τη σημερινή μέρα. Ο πατέρας των θεών και ο γίγαντας του πλανητικού μας συστήματος ο Δίας αποφασίζει να ορθοδρομήσει. Έτσι, από το ζώδιο του Λέοντα όπου βρίσκεται, θα δώσει ευκαιρίες, τύχη, ώθηση στα σχέδιά μας, διάθεση για επεκτατικότητα και εσωτερική δύναμη στις επιδιώξεις μας. Είναι σαν να μας λέει: «Χαμογέλα στα δύσκολα κι εγώ είμαι εδώ».

Η επίδραση των ανωτέρω αστρολογικών παραγόντων βέβαια ποικίλει στον καθένα, ανάλογα με τις θέσεις των πλανητών και τις όψεις που δέχεται το γενέθλιο ωροσκόπιό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα