Πίκουλας: Σέβομαι τον Παύλο, δημοσιογραφικό ολίσθημα το πρωτοσέλιδο

Τον απόλυτο σεβασμό προς την προσωπικότητα του Παύλου Γιαννακόπουλου και τη μεγάλη προσφορά του στο μπάσκετ εκφράζει ο εκδότης της εφημερίδας «Ο Γαύρος», Αντώνης Πίκουλας.


Χαρακτηρίζει δημοσιογραφικό ολίσθημα το πρωτοσέλιδο ειρωνικό σχόλιο που εμφανίστηκε στην έκδοση του Σαββάτου, τονίζει ότι ήταν προσωπικό και το αποδίδει -προφανώς- στη διευθυντική ομάδα της εφημερίδας, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται στο μέλλον να επιτρέψει ανάλογα κρούσματα.

Αναλυτικά όσα γράφει σήμερα (14/05)

στο «Γαύρο» ο Αντώνης Πίκουλας: «Είμαι υποχρεωμένος να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Σέβομαι την προσωπικότητα του Παύλου Γιαννακόπουλου και τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Π. Γιαννακόπουλος είναι ένας επιχειρηματίας τον οποίο γνωρίζω προσωπικά 14 χρόνια ως εκδότης της «ΑΞΙΑΣ» και πάντα οι σχέσεις μας ήταν άψογες και ποτέ δεν διασαλεύτηκαν. Υπό την έννοια αυτή θεωρώ δημοσιογραφικό ολίσθημα το ειρωνικό σχόλιο που γράφτηκε στο πρωτοσέλιδο του «ΓΑΥΡΟΥ» μετά τους ημιτελικούς της Παρασκευής. Και δεν θα επιτρέψω τέτοιου ύφους προσωπικά σχόλια στο μέλλον, πιστεύοντας ότι στις μέρες που ζούμε εκείνο που χρειάζεται η κοινωνία είναι η συναίνεση και όχι ο διχασμός».

Πηγή: Onsports



Keywords
Τυχαία Θέματα