Πες και ένα «όχι» κ. Σαμαρά μου

Με το «σφάξε με αγά μου να αγιάσω» που ξεκίνησε ο Γιωργάκης, συνέχισε ο Παπακωνσταντίνου, μετά πήρε τη σκυτάλη ο Παπαδήμος και τον ίδιο δρόμο ακλουθεί ο Στουρνάρας, δεν βγαίνει πουθενά αυτό το τρενάκι του τρόμου για την Ελλάδα.

Τρία χρόνια τώρα η Τρόικα σκοτώνει έναν λαό και μία χώρα

με λάθος προγράμματα λιτότητας (και εγώ πιστεύω ότι είναι εσκεμμένο το λάθος αυτό) με ανελέητες, απάνθρωπες αποφάσεις που τις επιβάλλει πάντα με το μαχαίρι στο λαιμό για την Ελλάδα. «Ή κάνετε αυτό που σας λέμε ή σας αφήνουμε στεγνούς από ρευστό».

Και κάπως έτσι η σφαγή των αμνών συνεχίζεται. Τα ίδια πάλι και τώρα. Η Τρόικα επιμένει σε μέτρα που θα μεγαλώσουν τη δυστυχία των Ελλήνων, σε μέτρα που δεν βγαίνουν, δεν μπορούν να εφαρμοστούν, αλλά οι άνθρωποι-ρομπότ της Τρόικα δεν κάνουν ούτε μία σπιθαμή πίσω στις απαιτήσεις τους.

Το μόνο που μένει είναι ένα θαρραλέο, αξιοπρεπές και αποφασιστικό «όχι» από την κυβέρνηση Σαμαρά. Τέρμα, ως εδώ και μη παρέκει.

Δεν γνωρίζει ίσως την δύναμη που έχει η ελληνική κυβέρνηση αυτή τη στιγμή απέναντι στην Τρόικα με Γκρίλλους και Μπερλουσκόνηδες στην Ιταλία, Πορτογάλους, Ισπανούς και Βούλγαρους στους δρόμους και την ύφεση να χτυπάει την πόρτα Γαλλίας και Βελγίου.

Πες και ένα «όχι» κ. Σαμαρά μου σήμερα… Αυτή τη φορά σε παίρνει για να φέρεις την Τρόικα στη δύσκολη θέση του αμυνόμενου. Τελικά τι θα μας κάνουν περισσότερο από ότι μας κάνουν;

Keywords
Τυχαία Θέματα