Περίεργες ιστορίες αγάπης

Σήμερα γιορτάζουν και επίσημα όλοι οι ερωτευμένοι, αφού δεν περιμένουν μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους στο έτερον ήμισυ τους.

Εν όψει της ημέρας, θυμηθήκαμε περίεργες ιστορίες αγάπης από την εγχώρια showbiz.

Στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδάς ισχύει αυτό που λένε ότι μέσα από μια κόντρα μπορεί να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο πλατό της εκπομπής της Μαρίας Σταματέρη.Μια κόντρα στον αέρα της εκπομπής είχε ως αποτέλεσμα μετά το τέλος της να μην θέλει ο ένας να βλέπει τον άλλο. Στην συνέχεια σκέφτηκαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά και μια συγγνώμη ο ένας στον άλλο με αποτέλεσμα όχι μόνο να ερωτευτούν αλλά και να κάνουν την δική τους οικογένεια.

Ο Σάκης Ρουβάς σίγουρα θα θυμάται ακόμα το χαστούκι που του έδωσε η Κάτια Ζυγούλη για τις ανάγκες της διαφήμισης γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος είχε πονέσει, αφού η Κάτια έχει βαρύ χέρι. Στην συνέχεια αποδείχτηκε το χαστούκι της αγάπης, αφού λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και από τότε είναι αχώριστοι και έχουν αποκτήσει δυο παιδάκια.

Στην περίπτωση της Νίνας Λοτσάρη και του συζύγου της Κωνσταντίνου είναι αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Κωνσταντίνος εντυπωσιάστηκε από την όμορφη ηθοποιό και μέσα σε είκοσι μέρες της έκανε πρόταση γάμου.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα