Πάτρα: Σκάνδαλο ύψους 400.000 ευρώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας

Σκάνδαλο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ απασχολεί το τελευταίο χρονικό διάστημα την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας αλλά και την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ημέρες στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού στην Πάτρα, για χρηματικό ποσό περίπου 400.000 ευρώ, το οποίο φαίνεται πως έχει κάνει ''φτερά'' από τα ταμεία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. την τελευταία 4ετία, από το 2009, δηλαδή και μετά.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, η ηγεσία

αναζητά τα χρήματα αυτά και ερευνά εξονυχιστικά το θέμα, προκειμένου να φθάσει στην άκρη του νήματος.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί ήδη η κεντρική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και έχει διατάξει έρευνα για να διαλευκανθεί η υπόθεση, ενώ άνδρες της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. έχει αναλάβει δράση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπεύθυνος για την ''αφαίρεση'' των χρημάτων αυτών είναι 45χρονος αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ο οποίος και φαίνεται πως διαχειρίζεται τα χρηματικά ποσά που καταφθάνουν στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού, προκειμένου να πληρωθούν διάφορες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Ο φερόμενος ως υπεύθυνος για την υπόθεση, φαίνεται πως έχει παραδεχθεί τα πάντα, ότι δηλαδή αυτός έχει πάρει από τα ταμεία το μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 400.000 ευρώ.

Το θέμα απασχόλησε και την πολύωρη σύσκεψη που είχαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, οι ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. με τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Ιωάννη Δικόπουλο, ενώ για το ζήτημα πηγές αναφέρουν πως έχει ενημερωθεί πλήρως και η ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα