Πάτρα: Καρναβαλικό πανηγύρι στην πλατεία

Bούλιαξε από κόσμο η πλατεία των Υψηλών Αλωνίων την Κυριακή, όπου μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».

Πλήθος κόσμου το έριξε έξω, χάρηκε την πραγματικά ανοιξιάτικη μέρα και συντονίστηκε στους ρυθμούς του Καρναβαλιού των Μικρών, αποδρώντας για λίγο από τις έγνοιες και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Τα Ψηλά Αλώνια μεταμορφώθηκαν σε έναν παραμυθένιο παιδόκοσμο, που ενεργοποίησε το κέφι, τη χαρά, την αισιοδοξία προσφέροντας μια πραγματική όαση στο κλίμα αβεβαιότητας των ημερών και προκαλώντας τα πιο

έγχρωμα παιδικά καρναβαλικά όνειρα.

Η πλατεία είχε φορέσει τα γιορτινά της και τα παιδιά με τους γονείς τους περιηγήθηκαν στις κατασκευές, τα στοιχεία και τα άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών, δημιουργίες του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων. Το εντυπωσιακό παραμυθένιο «Κάστρο», ο τραγουδιστής πρίγκιπας, η αλεπού, ο γίγαντας και η κοκκινοσκουφίτσα, ο λύκος, τα 3 δεντράκια, τα 2 μανιταράκια, ο Γάτος, ο Πειρατής, η Γοργόνα, τα 3 γουρουνάκια, το Πειρατικό Καράβι, το Τραινάκι και η Μπάντα τοποθετημένα στην πλατεία διαμόρφωσαν το απαραίτητο σκηνικό όπου τα παιδιά έπαιξαν και γέλασαν με την ψυχή τους.

Πηγή: thebest.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα