Παραίτηση Μαχλά, προς Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ

Την προσφυγή στο Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης, «βλέπει» ως πιθανό σενάριο για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς, σε περίπτωση που δεν βρεθεί οικονομική και βιώσιμη λύση στην τακτική Γενική Συνέλευση της 30ής Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας τόνισε ότι το ΔΣ θα παραιτηθεί 2-3 μέρες πριν την ΓΣ, ενώ παραδέχθηκε ότι το χρέος της

ΠΑΕ ανέρχεται στα 6,3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, υποστήριξε πως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει, αν αυτό του ζητηθεί εκ νέου.

Όσον αφορά στις φήμες που θέλουν κάποιους ενδιαφερόμενους να έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, ο Μαχλάς υποστήριξε ότι η ανεξαρτησία του ΟΦΗ δεν διαπραγματεύεται με τίποτα.«Ήρθα να κάνω μια ενημέρωση, μέσω ερωτήσεων. Είναι καλό να ενημερώσουμε που βρίσκεται η ομάδα σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι ένας πρόλογος πριν την Γενική Συνέλευση», είπε αρχικά ο Νίκος Μαχλάς.

«Συνηθίζεται όταν έχουμε κάτι να πούμε, να υπάρχει συχνή ενημέρωση και να είναι τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Είμαστε μια διοίκηση που εκπροσωπούμε όλους τους μετόχους και δίνουμε λόγο σε όσους μας συμπαραστέκονται. Το τελευταίο διάστημα ξέσπασε φιλολογία χωρίς λόγο και μερικοί σκέφτονται ότι ίσως η ομάδα αλλάξει χέρια, που δεν στέκει. Ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή. Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις. Οποιοι ενδιαφέρονται για αυτήν την ομάδα, στην ΓΣ έχουμε βάλει θέμα και εκλογές. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έρθει με ψηφοδέλτιο και να τον δούμε".

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα