Παπαδημούλης: Ο κ. Σαμαράς δεν είπε τίποτε για την “ταμπακιέρα”

Αιχμηρή κριτική στον πρωθυπουργό για τα όσα είπε κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής στη Βουλή άσκησε ο Δ. Παπαδημούλης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση βγήκε αποδυναμωμένη από την ψηφοφορία.

«Ο κ. Σαμαράς δεν είπε τίποτε για την “ταμπακιέρα”, αλλά παρουσίασε μια εξωραϊσμένη εικόνα με πολλά ψέματα, όπως ότι το χρέος

είναι βιώσιμο, ότι δεν θα ληφθούν άλλα μέτρα», υποστήριξε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Προσπάθησε να καλύψει την ένδεια επιχειρημάτων και το αποτυχημένο success story με μία πολύ χαμηλού επιπέδου επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση που δεν αρμόζει σε έναν πρωθυπουργό. Η φράση “κοιτάω αλλού για να μη γελάω”, δε νομίζω ότι περιποιεί τιμήν για μια χώρα», πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμη ότι «το ύφος του κ. Σαμαρά και το ήθος που απέπνεε η ομιλία του, έδωσαν την εικόνα ενός πρωθυπουργού σε αποδρομή».

Κάλεσε μάλιστα τον Πρωθυπουργό «να έρχεται τακτικότερα στο Κοινοβούλιο και να μην δείχνει αλλεργία στην κριτική». «Δεν ταιριάζει σε έναν δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό να θεωρεί τσιφλίκι τη χώρα και τη Βουλή και να λέει «δε γουστάρω να έρχομαι αν μου κάνετε κριτική», και μάλιστα με το ύφος που είχε στην χθεσινή του ομιλία», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα