ΠΑΟΚ: Κέρδος ο Στοχ, κίνδυνος με τις κάρτες

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα έφερε χαμόγελα στον Γιώργο Γεωργιάδη, κυρίως για την απόδοση του Μίροσλαβ Στοχ αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα στον ΠΑΣ και να πάρει μια σημαντική νίκη, ήταν αρκετά ενθαρρυντικός για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στη σεζόν. Ο Γεωργιάδης είδε την ομάδα του να βγάζει εγωισμό, να μην τα... χάνει από

το απίστευτο γκολ των Ηπειρωτών και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη, η οποία διατηρεί το προβάδισμα του «δικεφάλου του Βορρά» για τη διαδικασία των πλέι οφ.

Το θετικό, όμως, για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ ήταν και η επιστροφή του Μίροσλαβ Στοχ στις καλές εμφανίσεις και στα γκολ. Η σεζόν είναι σε αρκετά κομβικό σημείο για τον «δικέφαλο» αφού τελειώνει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κι έρχονται οι ημιτελικοί του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Πέρα από τον Σλοβάκο άσο, ωστόσο, σε καλή κατάσταση δείχνουν να είναι κι άλλοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές των Θεσσαλονικέων, όπως οι Λούκας, Νάτχο και Χούσεν.

Παρόλα αυτά, υπάρχει κι ένας σχετικός προβληματισμός στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, αφού δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στο όριο ή έχουν συμπληρώσει τον αριθμό των κίτρινων καρτών που επισύρει τιμωρία. Ήδη οι Τζαβέλλας και Αθανασιάδης δεν θα αγωνιστούν στον αγώνα με τον Απόλλωνα καθώς έχουν δηλωθεί να εκτίσουν στη Ριζούπολη, ενώ ο Γεωργιάδης θα πρέπει να αποφασίσει για το πότε θα εκτίσουν οι Βούκιτς και Λούκας. Επίσης, στο ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα απουσιάσει ο Βίτορ, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα