Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη 1-1, την Κυριακή… 1-2!

Ο Παναθηναϊκός είχε χθες το απόγευμα μια τεράστια ευκαιρία για να κάνει το break στην σειρά των τελικών της Α1, να πάρει στα χέρια του το πλεονέκτημα της έδρας και να γίνει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «πράσινοι», όμως, έχασαν την ευκαιρία τους κόντρα σε ένα… επιπόλαιο Ολυμπιακό (84-78) και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας

είναι αναγκασμένοι να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα την προσεχή Πέμπτη, στο ΟΑΚΑ, να κάνουν το 1-1 και στο τέλος της εβδομάδας να πάνε και πάλι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το 2-1. Έτσι ώστε η εβδομάδα να κλείσει με τρόπο… ιδανικό.

Όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα ο Παναθηναϊκός να κάνει το χρέος του και να διατηρήσει ανέπαφη την έδρα του. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του το δήλωσαν από χθες. «Είμαστε αποφασισμένοι για το 1-1». Τώρα, το μόνο που μένει είναι να το δείξουν και πάνω στο παρκέ. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθ’ όλη την διάρκεια του 40λεπτου έκαναν ελάχιστα πράγματα απ’ όσα είχαν σχεδιάσει. Στο ΟΑΚΑ όμως δεν θα έχουν την πολυτέλεια να μην πραγματοποιήσουν όσα θα τους πει ο προπονητής τους.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα