Παναθηναϊκός: Θετική εισήγηση για αδειοδότηση

Θετική έκβαση αναμένεται να έχει η υπόθεση αδειοδότησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «πράσινοι», όπως και όλες οι ομάδες της Super League έχουν καταθέσει την Μεγάλη Δευτέρα (14/4) και την Μεγάλη Τρίτη (15/4) τους φακέλους στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιριστής Ομοσπονδίας και όπως

όλα δείχνουν το «τριφύλλι» θα πάρει την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και κατ' επέκταση και στα φετινά play offs.

Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Αθηνά Μπαλωμένου και Γιάννης Κάρμης, όπως και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος. Μάλιστα, η Αθηνά Μπαλωμένου, κατά την έξοδό της από την ΕΠΟ εξέφρασε την αισιοδοξία της για την εξασφάλιση της άδειας.

Αρχικά, η δικηγόρος των «πράσινων», ανέφερε: «Είναι μία πολύ καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό. Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά. Δικαιώνονται οι προσπάθειες της διοίκησης και διαψεύστηκαν οι περσινές αρνητικές κρίσεις».

Και πρόσθεσε: «Ακούστηκαν διάφορα όλο αυτό το διάστημα, πολλές ανακρίβειες. Εμείς, όμως, δώσαμε το μήνυμα ότι ο Παναθηναϊκός είναι παρών και είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ομοσπονδία, ο επικεφαλής της Επιτροπής, Γιώργος Δημητρίου έκανε θετική εισήγηση για τον φάκελο του «τριφυλλιού» και εντός της ημέρας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα